Over ons


Bouwkundig Tekenbureau Seerden verzorgt tekenwerk als ondersteuning van de architect in de ontwerpfase tot en met het tekenwerk voor bouwaanvraag of uitvoering in zowel 2D en 3D en BIM. Van een aanbouw tot vrijstaande woningen en van appartementen tot kantoren of industrie. Zowel voor verbouw, nieuwbouw en herbestemmingsprojecten.

Door optimaal gebruik te maken van internet en alles wat daar mee te maken heeft worden er flinke tijdsbesparingen gerealiseerd. Dat kan weer kostenverlagend en snelheidsverhogend werken op de totale kosten van de diverse projecten.

Naast het tekenwerk verzorgen we ook de brand-, energie-, bouwbesluit- en milieuberekeningen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor NEN2580 metingen en vastgoeddocumentenbeheer via Vastgoeddatabank Nederland.

Het bureau heeft enthousiaste medewerkers die breed inzetbaar zijn, daarnaast beschikken alle medewerkers over een eigen specialiteit.
In de loop der jaren is het bureau inmiddels uitgegroeid tot 14 medewerkers. Tevens begeleiden wij ieder jaar met veel plezier twee stagiaires in de start van hun carrière.